رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 75 مکان: تهران
پخش خرما در انتخاب بسته بندی خرما باید به شکلی عمل شود که این بسته بندی خرما بتواند متناسب با نوع تیمارهای آبودگی زدا باشد. مثلا بسته بندی خرما با موا پلی اتیلنی می تواند به عنوان روش پرتو افکنی برای جلوگیری و کنترل آفت انباری بسیار مناسب باشد.
میزان ضخامت و نوع بسته بندی خرما در زمان توزیع خرما و یا پخش خرما بصورت عمده و یا جزئی می تواند عاملی در برابر ضربات و لرزش هایی باشد که ممکن است به محصول آسیب برساند.
بصورت کلی بهترین بسته بندی برای خرما را می توان پوشش های پلی اتیلن، پلی پروپیلن یا پلی استر دانست.
برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت
خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای
خرید خرما به صفحه
سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.
دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555
تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان
تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021
آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009
دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)
تلفن: +84 0936070628
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
جهش به تالار
قوانين
- قوانین فعالیت در تالار گفتگوی مشاغل برتر
مشاغل برتر
- آموزشگاه ها
- خدمات در منزل
- خدمات مجالس و مراسم
- خدمات مسافرتی و گردشگری
- خدمات آرایشی و زیبایی
- رستوران و کافی شاپ
- خدمات املاک
- خدمات چاپ و تبلیغات
- خدمات حمل و نقل
- کامپیوتر، اینترنت و موبایل
- خدمات اتومبیل و موتور
- خدمات بهداشتی و درمان
- مواد غذایی
- خدمات ساختمانی
- دكوراسیون و تزئینات داخلی
- صنعت
- پارچه و پوشاك
- ورزشی
- خدمات مالی، حقوقی و بیمه
- زیورآلات و لوازم کادویی
- لوازم خانگی و برقی
- حیوانات خانگی
- گل و گیاهان دارویی
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 1.150 ثانیه ایجاد شد.