تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
صنعت
»
شوک دهی در پرورش قارچ دکمه ای
رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
ارسالها: 5
در پرورش قارچ دکمه ای، مرحله شوک دهی با ورود هوای آزاد به داخل سالن غلظت گازکربنیک به حدود ۱۰۰۰ تا۱۵۰۰ ppmو دمای کمپوست از ۲۵ تا ۲۳ کاهش داده می شود.
هدف از پایین آوردن دما و هوادهی متوقف کردن رشد میسلیوم ها و ایجاد تمایل در میسلیوم برای ورود به فاز زایشی است.
ادامه مقاله را در لینک زیر بخوانید:
http://goo.gl/9wtiGe
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
صنعت
»
شوک دهی در پرورش قارچ دکمه ای
جهش به تالار
قوانين
- قوانین فعالیت در تالار گفتگوی مشاغل برتر
مشاغل برتر
- آموزشگاه ها
- خدمات در منزل
- خدمات مجالس و مراسم
- خدمات مسافرتی و گردشگری
- خدمات آرایشی و زیبایی
- رستوران و کافی شاپ
- خدمات املاک
- خدمات چاپ و تبلیغات
- خدمات حمل و نقل
- کامپیوتر، اینترنت و موبایل
- خدمات اتومبیل و موتور
- خدمات بهداشتی و درمان
- مواد غذایی
- خدمات ساختمانی
- دكوراسیون و تزئینات داخلی
- صنعت
- پارچه و پوشاك
- ورزشی
- خدمات مالی، حقوقی و بیمه
- زیورآلات و لوازم کادویی
- لوازم خانگی و برقی
- حیوانات خانگی
- گل و گیاهان دارویی
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.064 ثانیه ایجاد شد.